Жената, която замалко не беше блъсната от такси в Пловдив, остана разочарована от посещението си в полицията. Това разказа самата тя пред TrafficNews.bg. "Отидох, обясних ситуацията, описах подробностите и подадох жалба. Това, което разбрах от цялата работа, е, че господинът ще бъде предупреден да не се саморазправя занапред с мен", обясни потърпевшата.

Преди дни тя разказа как на косъм се разминала от това да я блъсне такси на пешеходна пътека на улица "Богомил". След като се разкрещяла на шофьора, той я застигнал, качил колата на тротоара и започнал да й обяснява колко труден щял да стане животът й. След инцидента жената се свързала с фирмата превозвач, а те я насочил към полицията. Посещението й там обаче не дало кой знае какъв резултат.

"Изумена съм. Не е ли редно да бъде санкциониран за това, че нарушава грубо правилата за движение?!?", пита жената. Обяснява, че тя също ще трябва да посети полицията, за да й бъде даден своеобразен урок по обноски.

"Аз също ще бъда повикана, за да ми се обясни, че е неуместно да наричам хората "селяни", дори и при случаи като този, в който за малко да попадна в черната хроника", обяснява читателката ни.

Подробности за скандала на пътя четете ТУК