Птиците мигрират на юг към по-топлите страни, шофьорите нарушители мигрират на изток към новия мол. Ясно е, че там, където има паркоместа за инвалиди, има поне десетина шофьори, които ще се опитат да спрат на тях, без да имат това право.

Снимка на поредно нарушение ни изпрати читател на TrafficNews.bg. Кадърът е направен в подземния паркинг на мол "Марково тепе". И тук имаме лъскав мерцедес, паркиран на място за инвалиди. Колкото и да следи охраната на големите търговски комплекси, шофьорите все ще намерят начин да паркират на някое по-удобно за тях място и някъде по-близо до асансьорите.

ОБНОВЕНА: Собственичката на автомобила се свърза с нас. Оказа се, че жената наистина е инвалид и има пълното право да спира на посоченото място. Подробностите четете ТУК

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. 

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg