Седмица на вино и шоколад! Така д-р Лилия Гюдюлева, екипът й и всички посетители на естетичния й център ще отпразнуват първия брой на специализираното списание на центъра.  Стилното издание събира фоторазкази на три дами, които успешно са обърнали гръб на досадните белези на възрастта, възползвайки се от процедурите и високотехнологичните апарати на центъра. 

"Целта ни е да покажем, че естетичните процедури могат да се правят по един изключително интелигентен начин. За съжаление мнозина свързват корекциите на лицето с доста уродливи резултати, далеч от всякаква естетика. Достатъчно е да се огледате на улицата и да забележите момичета с неестествено подути устни или по зрели дами, чиито лица приличат на маски. Всъщност обаче има начини да забавим процеса на стареене, без да губим идентичността си. Външният вид е важен за самочувствието ни, за самото ни излъчване. Когато те те променят, хората също започват да ни приемат по различен начин. Защото човек излъчва това, което усеща отвътре" казва д-р Лилия Гюдюлева. 

Тя признава, че списанието й е отнело доста време, но е доволна от резултата. "Безкрайно щастлива съм от положителните отзиви за нашето списание! Вече съм спокойна, че не само аз си харесвам "гарджето"! Толкова много ни зарадвахте, че аз и моят екип решихме да задържим още малко това приятно чувство. И за да направим по-весели и уютни дните на октомври, следващата седмица (22-27.10.2018) ще бъде посветена на хората, които ни е се доверяват. Те са нашето вдъхновение и извор на добро настроение!  Нашите врати винаги са отворени за всички, които искат да се запознаят с някоя терапия или апарат, но предлагам следващата седмица да добавим малко вино,  специално създаден шоколад от шеф Николай Боруков.   Заповядайте да  отпразнуваме заедно финала на този проект!" казва д-р Гюдюлева. 

Списанието ще излиза веднъж годишно и се разпространява безплатно. 

 Д-р Лили Гюдюлева

*Д-р Лилия Гюдюлева е лекар по дентална медицина, специализиран в цялостната грижа за красотата на лицето. Естетичният й център в Пловдив е мястото, в което десетки дами са успели да върнат не само часовника назад, но и да получат ново самочувствие. Д-р Гюдюлева е автор на рубриката "Бъди себе си!" в TrafficNews.bg.