Вие сте арестувани - тази табела трябва да стои на видно място на подстъпа към шопинг зоната, заключена между бул. "Санкт Петербург" и "Освобождение". 

Стотици пловдивчани са блокирани в огромно задръстване край Plovdiv Plaza. Причината са ремонтите на бул. „Санкт Петербург”, „Лев Толстой”, ул. „Тодор Гатев”, ул. "Ген. Радко Димитриев" и продължението на ул. „Богомил”. 

Така единствен изход и вход за цялата шопинг зона се явява този по ул. "Д-р Георги Странски". Това обаче създава кошмарен трафик, в който шофьори чакат по над час, за да излязат от зоната за пазаруване. 

С приближаващите празници проблемът ще става все по-голям, тъй като това е може би най-големия център за пазаруване с мол, магазин "Метро", магазини за черна и бяла техника, за битови стоки за дома и въобще за каквото се сетите. 

Междувременно обаче ремонтите в зоната не текат със задоволително темпо. Липсва и решение на проблема с трафика. Задръстванията започват от кръстовището на "Санкт Петербург" с "Лев Толстой". 

Дали управниците в Община Пловдив ще намерят начин да организират движението, за да не губят пловдивчани половин ден да стигнат и да излязат от шопинг зоната на Гладно поле? Поне засега отговорът на този въпрос изглежда негативен. 

Вертоятно абсурдната блокада ще доведе и до намаляване на оборотите на магазините в зоната. 

 

Заради хаоса в „Източен” – променят организацията на движението по бул. "Санкт Петербург"Кметът на района Иван Стоянов заяви, че от Голяма община не са съгласували с тях графика за дейностите

Безпорядъкът в "Гладно поле"! Как три стартирали едновременно проекта предизвикаха хаос в цял кварталРеорганизираха движението, по част от обектите не се работи от дни

Коледното пазаруване започна: Огромни блокади в района на Метро заради ремонтите в районаКилометричните опашки предизвикват вълна от недоволство