Слънчевите часове винаги стават повод да излезем от дома си и да отидем на разходка. В класацията за любимите места на пловдивчани несъмнено попада Главната, именно където срещаме и една от най-обичаните родни изпълнителки Ивана.

Певицата на народа, както повечето от нас я наричат, тъкмо излиза от дома на 101-годишна жена от Пловдив по повод поредна благотворителна инициатива съвместно с БЧК.

Тя е в компанията на своя кръщелник и новоизгряващ талант Ванката, а повод за нашата среща е тяхното съвместна песен, която вече успя да се превърне в любима на малки и големи.

Тя носи заглавието „Искам да съм голям” и е заснета на интересни места в града на седемте тепета. 

Припомняме, че Ванката направи своя дебют на голямата сцена на партито “Ивана – 20 години на сцената” в Onyx Club Пловдив, където предизвика истински фурор с изпълнението си.

Това обаче съвсем не е първия път, в който малчуганът се качва на сцена. Ивана няколко пъти го е показвала пред голямата публика на свои участия за празници на градове и села.

Певицата споделя, че музикалните му заложби е забелязала доста отдавна, което е напълно нормално, като се има впредвид, че той е израснал в семейство на музиканти, а негова майка е най-вярната сподвижничка на Ивана – Стояна.

Как е дошла идеята за съвместна песен, какво е посланието на текста, има ли амбиция Ивана да продуцира млади таланти и какво още разказа тя пред камерата на Trafficnews.bg може да видите в следващото видео: