Братята Горан и Станьо от Долни Дъбник, за които TrafficNews.bg разкри, че взимат помощи като слепци, но шофират, вече са се простили с три бутикови лимузини.

 “Ауди Q7” и два мерцедеса 63 AMG, оценени общо за над 400 хил. лв.,  са конфискувани от комисията „Антикорупция”  (КПКОНПИ). При акцията на полицията и прокуратурата срещу ромския клан Маринови са иззети и договори за покупко-продажба на други скъпи автомобили, сред които и лизингов мерцедес на името на Станьо Маринов за 427 000 лева.

Вижте с какво ще се прости кланът Маринови след намесата на комисия "Антикорупция" и разследването на Тина Ивайлова от ТРАФИК ТВ:

Двамата братя никога не са работили и нямат никакви доходи освен получаваните от 2001 г. инвалидни пенсии, но живеят в лукс. Заслугата е на майка им Иванка Маринова, която като врачка е уличена в над 200 измами. Сред последните й жертви са три палестинки, от които е прибрала 2,5 млн. долара, за да им разваля черни магии. 

Сладкият живот на семейство Маринови приключва след като разследването срещу тях завършва с присъди.

Разследване на TrafficNews: Те са слепци (100%), но карат коли. ТЕЛК далаверите! ВИДЕОБратя от Долни Дъбник живеят по царски с пари от измамите на мама

Маг Иванка вече е в Сливенския затвор с 8-годишна присъда Съпругът й Иван, синовете Станьо и Горан също на две инстанции са с потвърдени присъди за пране на пари.  Единствено дъщерята Елисавета се е отървала с условна присъда.

Досега „Антикорупция” е конфискувала 4 кила златни накити на семейството. Става въпрос за пендари, монети, гривни, синджири, пръстени и обеци за близо 250 000 лева.

„Купували са златни монети на Франц Йосиф, Наполеон. Има и класически синджирчета модел „Версаче“”, обяснява Николай Колев, шеф на КПКОНПИ във Велико Търново.

Докато на Горан вече са му отнети луксозни коли за 150 000 лева,  още не е приключило делото срещу Станьо, който може да се прости с имущество за 2 847 297 лева.

Кланът Маринови живее в две огромни къщи в Долни Дъбник, които са като мраморни палати. КПКОНПИ обаче е задействала и процедурата за тяхното отнемане заради незаконно придобитото имущество.

Пред TrafficNews.bg  главата на клана Маринови е напълно спокоен, когато  отговаря на въпроса  откъде са парите, с които семейството живее с такъв размах.  „Издържам се от пенсии, и от живота си, който ми живеят децата“, отсича Иван.

Разследване на TrafficNews: Те са слепци (100%), но карат коли. ТЕЛК далаверите! ВИДЕОБратя от Долни Дъбник живеят по царски с пари от измамите на мама