Травеститът Благовест Молев, представящ се за Алексия, остава в ареста за постоянно, реши Пловдивският районен съд. Според магистратите има всички предпоставки той да бъде задържан в ареста – възможност да извърши други престъпление, обществено опасен е и има лоша съдебна история.

Срещу травестита има няколко обвинения – за хулиганство и заплаха за убийство, освен това се води разследване срещу него за блудство с непълнолетно момченце, живеещо в същия вход. Той може да получи до 5 години затвор.

Адвокатката на Благовест заяви, че това е частен случай и личностна вражда между него и  съседката му, а имуществените вреди са за под 100 лева. От прокуратурата контрираха, че съседите на Молев живеят в постоянен страх от непрекъснатите оргии, които включвали проституция и наркотици.

Припомняме, че последната изцепка на травестита от Кючук Париж бе в петък вечерта, като Благовест е разбил вратата на съседката си, след което я нападнал. На място се е отзовал патрул на полицията, който е арестувал разбеснелия се травестит. Срещу него е започнало бързо производство за хулиганство.

Преди седмица травеститът бе пуснат от пловдивския съд с мярката „подписка“, след като престоя 72-часа зад решетките. Срещу него се води разследване за хулиганство и заплаха за убийство точно срещу съседката, чиято врата е разбил снощи. 

Припомняме, че травеститът от няколко месеца тормози цял вход в на булевард „Никола Вапцаров“.

„Страхуваме се! Това са постоянни оргии, във входа влизат всякакви хора. Ежедневно се руши, заплашва ни, наводниха блока… въобще е пълен кошмар”, заяви една от съседките на пловдивския травестит Благовест, който се представя за Алексия. 

Последните месеци са истински кошмар за хората, които живеят в блока на бул. „Никола Вапацров”.  Въпреки многократните сигнали в полицията обикновено Благовест е прибиран за 24 часа в ареста, а след това тормозът е започвал наново.

Предишната изцепка бе преди седмица когато кросдресърът започнал да руши имуществото в общите части. Хората викнали полиция, а той се барикадирал в апартамента си. Той дори се опитал да избяга през терасата си, въпреки че жилището му е на четвъртия етаж. В крайна сметка пловдивчаните  успели да заловят Благовест и го предали на полицията.Сега обаче съдът не намери мотиви да задържи травестита.

Травестит тероризира цял блок в Пловдив с оргии! Троши наред и напада съседи СНИМКИ


TrafficNews.bg