Ремонтът на  улица „Любен Каравелов” изяде част от пътното платно, сигнализира ни наш читател.  Тротоарите от северната част на улицата са разширени за сметка на пътя, което пък автоматично означава, че паркоместата от южната страна на платното ще останат в историята.Движението по  връзката между „Руски” и „Васил Априлов” ще се превърне в истински кошмар, тъй като ще поеме доста трафик, след затварянето на първия булевард за ремонт. Това се очаква да се случи след 25 юли. Според нашия читател проблемите с паркирането там ще станат още по-тежки предвид разположените административни сгради на НОИ и Местни данъци и такси.

Ето и мнението на нашия читател:  

„Ремонтът на ул. „Любен Каравелов” върви бавно, но върви. Става хубаво, но ... Кой корифей на инженерството реши да стеснява улицата от северната й част? Защо бе, джанъм, след като градът се задъхва от трафик?

Защо не направихте джобове за паркиране? Там тротоарът го позволява! Тук е НОИ, коли през деня в изобилие, за данъчните от общината няма да говорим, те са бонус в общата натовареност. 

Синя зона има в уличките и като се има опита от неправилното спиране и паркиране, както  и безнаказаността на наглите шофьори… тази улица ще се превърне в поредната тапа и кошмар след 25 юли!

За всички е ясно, че органите на реда не се справят: Нито на „Иван Вазов” , нито на новата част от „Васил Априлов”. Там е истински хаос.  За улиците около ПУ и ТУ в центъра няма какво да се допълни. Такива знаци като забранено спирането и забранено влизането в еднопосочна улица са просто пречка за състезателите със студентски книжки, а и не само на тях! 

Е, това ще се случи и на „Любен Каравелов”. То преди се случваше, та после ли няма”.

 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg