27-годишният Петко от Асеновград е една от жертвите, които загинаха тази сутрин на пътя Пловдив- Асеновград. Младежът е пътувал в таксито, което се блъсна челно в BMW, а в резултат на сблъсъка загинаха трима.

Младият мъж е бил страстен рибар, личи от профила му във Фейсбук. Той често е обикалял по състезания по риболов, като е печелил редица медали и трофеи. Друга страст на Петко е била електронната музика, а освен това е симпатизирал и на Ботев Пловдив.

Припомняме, че за последните два дни в пътни инциденти са загинали 8 души. Трима от тях при днешната зверската катастрофа на пътя между Пловдив и  Асеновград. Колите бяха смачкани до неузнаваемост. В радиус на 50 метра от мястото на катастрофата имаше части от катастрофиралите коли.

Най-вероятната причина за инцидента е заспиване на 21-годишния водач на BMW-то с кърджалийска регистрация. Това заяви пред репортер на TrafficNews.bg началникът на Охранителна полиция в Пловдив Любомир Рашков. Той посочи, че лекият автомобил се е движел от Пловдив към Асеновград, навлязъл е в лентата за насрещно движение и челно се сблъскал с такси на пловдивска фирма.

Намясто са загинали 60-годишната шофьорка на таксито, 27-годишният й спътник и 21-годишният шофьор на BMW-то.

ВИДЕО от транспортирането на смачканите до неузнаваемост коли - ВИЖТЕ ТУК

 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg