Четири пловдивски тийнейджърки направиха невъзможното - извикаха сълзи в очите на четиримата съдии. Валентина,Елия, Елеонора и Никол бяха брилянтни на сцената и буквално вдигнаха публиката на крака. Момичешката група, която се изявава под името "4 Magic" се справи блестящо с изпълнението на  "Word up" на Little Mix. Истинския шок обаче дойде малко по-късно, когато запяха акапелно народната песен "Вечерай, Радо". Журито им стана на крака, а в очите на Саня, Заки, Любо и Криско се появиха сълзи. Водещата Алекс Раева дори не се опита да спре своите.

"Това е начинът да се появиш на сцената", заяви Любо Киров. "Имате абсолютно всичко необходимо, за да направите нещо, което не се е случвало в X Фактор -  и това е група да спечели ! Имате го и мисля, че ще успеете!" каза Заки. "Не знам дали си давате сметка каква красота донесохте на тази сцена. Тази жена , която ви е събрала, е направила нещо невероятно. Щастлива съм, че сте на тази сцена. Тя ще промени живота ви" подкрепи ги Саня Жекова. "

На сцената с момичета излезе и вокалната им педагожка, която ги е събрала. 

"Много по-яко е да си в група. Репетираме от две години и половина и създадохме името специално за X Factor", разказаха момичетата.

Никол учи в Търговската гимназия, Елеонора Иванова е възпитаничка на ЕГ "Пловдив", а Валентина Никова и Елия Тодорова са в ЕГ "Иван Вазов".  

Екипът на TrafficNews.bg поздравява пловдивчанките за блестящите им изпълнения и обещава да им стиска палци до финала!