Риби

Купонджийските вечери с рибите винаги са култови, но минавало ли ви е през главата, че представителите на зодия Риби цяла вечер могат да обмислят как да експериментират с вас? Ако става въпрос за лична изгода, те могат да лъжат до безкрайност. Също така лесно откриват слабите места на хората около тях и често си играят именно с тях. Понякога толкова добре влизат в ролята си, че сами си вярват, но никога не забравят своите скрити намерения. След като постигнат целта си, те просто изчезват от живота ви.

Козирог

Знайте, че Козирогът е приятел на дявола. Ако някой падне пред краката му, в средата на улицата, той просто ще го  прескочи, нервно, защото е блокирал пътя му. Известно е, че парите движат света, затова представителите на зодия Козирог са дълбоко свързан с тях. Неговите емоции към живите същества са ограничени, така че не можете да видите каквито и да е чувства от негова страна.

 

Скорпион

Скорпионът е изключително чувствително същество, което, когато наистина обича знае как да го направи и държи на партньора си. Истината обаче е, че Скорпионът много трудно изгражда взаимоотношения, но ако се ръководите от неговите правила, той няма да ви нарани и никога няма да разберете тъмната му страна.  От друга страна, ако играете с огъня, той ще превърне живота ви в истински ад.