Меланхоличното настроение и депресията винаги вървят ръка за ръка с есенния период.

Дъждовните, ветровити дни и липсата на слънчеви лъчи – това влияе на настроението, но ние ви гарантираме, че, ако погледнете нещата от другата им страна можете да се насладите и на този дъждовен сезон.

 

Ето и няколко съвета, които сме сигурни, че ще ви бъдат от полза:

Създайте уютна и топла атмосфера в дома си

Направете си ароматен чай с ябълки ,канела, мед и джинджифил. Ще ви стане любим! Можете да го пиете, докато гледате романтичен филм, любимия ви сериал , или докато четете хубава книга, която отлагате от дълго време. За да бъде усещането пълно, запалете си и  ароматна свещ - оранжевият, канелен или ванилов вкус е неизбежен за есенния период.

 

Релаксиращ  ден, само за вас!

Определете си един ден от седмицата, който да посветите само и единствено на себе си. Направете си маска на косата и лицето, и разбира се, се отпуснете в  топла вана с много пяна. Изберете любимата си музика, запалете ароматна свещ и забравете за всички притеснения. Звучи прекрасно, нали?

 

Бъдете активни всеки ден

Ако сте човек, който обича движението и спорта, студеното време няма да попречи на разходката ви в парка,  защото това е един от най-добрите начини да се почувствате добре през есента. Листата, които преливат от жълто в оранжево и шумоляват под краката ви, са нещо, което определено ще ви накара да се отпуснете.