Нов сезон, нов гардероб! Както повечето от нас знаят, модните тенденции периодично се менят, а това си е същински празник за дамите, удостоени с приза "шопинг-маниаци".

Магазините вече са заредили есенните си колекции и привличат погледите по витрините. За водещите цветове и топ трендове споделя Таня Теттаманти, която е възпитаничка на едно от най-елитните учебни заведения за мода - Istituto Marangoni в Милано. 

Кожени поли и панталони

Едва ли има по-подходящо време от есента, за да заредите гардероба с кожена пола и панталон. Може да ги съчетаете спокойно с блейзър, пуловер и дори класическа риза. 

Дълги ботуши с крокодилски принт

Крокодилският принт ще бъде супер актуален през новия сезон. Той ще привлича погледа върху ботуши до коляното и боти, тип каубойски. Няма да сгрешите, и ако заложите на такива в бял цвят. 

Дълга пола, съчетана с пуловер

Няма лято, няма зима... полите тип солей остават неизменна част от гардероба. С дължина до глезена, съчетани с ботуш и пуловер - за да събирате погледите, откъдето и да минете. 

Много пайети и всичко, което блести

Блясъкът и всичко пайетено отново превземат модните подиуми за сезон есен/зима 2019. Убедени сме, че разочаровани няма да има... всяка дама обича да заслепява с визията си. 

Продължаваме с най-актуалните цветове, които тази есен присъстват в колекциите на Max Mara, Botega Veneta, Jimmy Choo, Ermanno Schervino и други.

Кафяво

Жълто

 

Бургунди или Бордо

 

Зелено - във всичките му разновидности