Нов модерен салон за красота отвори врати в Пловдив и стана любимо място на дамите в града. Името му е Dolce Bellezza, а негов горд собственик е г-жа Елена Петева. Мястото е локализирано на бул.Марица №43 и предлага всичко за Вашето отлично самочувствие!

Официалното откриване на салона за красота се състоя през изминалата седмица, а стилното събитие бе уважено от много гости, повечето, от които дългогодишни клиенти на собственичката на салона и тренерът на Pro Nails Деси Гош.

Всички те бяха посрещнати с много цветя, подаръци, шампанско и вкусен кетъринг. На фона на приятна музика, изпълнена на живо, гостите си казаха наздраве, а след това всеки можеше да се възползва от напълно безплатна подмладяваща терапия за ръце и възстановяваща терапия за коса.

„Благодаря ви, че ни уважихте и заедно с нас празнувате откриването на салон Dolce Bellezza! Надявам се все така да продължаваме да се срещаме и да празнуваме заедно. Гордеем се с ангажимента си да осигурим професионално, приятелско, бързо, но същевременно отпускащо преживяване за нашите клиенти, като същевременно поддържаме най-високо качество на работа.” – обърна се към всички гости Елена Петева, след което даде думата на Десислава Гошевска - сертифициран ProNails трейнър в ProNails Academy.

DOLCE BELLEZZA е нещо повече от салон за красота! Служителите на бюти центъра се стремят да отговорят на всички индивидуални изисквания на клиента в усъвършенствана среда. Използват внимателно подбрани продукти от най-висок клас, за да гарантират най-доброто за техните клиенти. DOLCE BELLEZZA е в крак с всички най-нови тенденции и технологии за красота.

Салонът предлага фризьорски, козметични услуги, лазерна епилация, маникюр и педикюр, като разполага с най-съвременната и иновативна апаратура.

Продуктите, с които работи, са на световноизвестните топ марки MONTIBELLO, PRONAILS, FILORGA, PHYTOMER, които са сред най-актуалните и щадящи в момента.

Dolce Bellezza е центърът за красота в Пловдив, където всяка жена забравя за ежедневните си грижи и се оставя в ръцете на една от най-талантливите млади фризьорки - Надя Ангелова, прекрасните и доказали се маникюристи Йорданка Иванова и Джулия Делева, както и на козметичката с богат опит Йоана Люцканова.

Заслужава си да ги посетите и да се оставите в ръцете им!

Спонсорирана публикация.