Голяма част от звездите на родния хайлайф успяват умело да се справят с ролята на фешън икони, а стила им е следен и копиран от дамите. 

Те винаги обират погледите с модерен стайлинг, а тоалетите им са по последен писък на модата. От глава до пети са облечени с произведенията на световноизвестни модни дизайнери, а за доброто съчетание се грижат техните доверени стилисти. 

Ето с какви визии ни изненадаха някои от тях през най-женския месец в годината... март:

Галена

Започваме с модната диктаторка Галена, на която много от дамите подражават. Тя винаги привлича внимание с екстравагантни тоалети и комбинации, а гледайки профила й в Инстаграм, сякаш разлистваме страниците на... списание Vogue например. 

В началото на месеца тя показа новите предложения на модна къща Beyond, на която е лице. На фотосесията изпълнителката позира  в ръчно изработени рокли, създадени за жени, които ценят модата като изкуство. 

Воали, коприна, блясък, пера и сребърна феерия се забелязват на голяма част от фотографиите. 

На празника на жената 8 март, Галена отново събра погледите в точка с кадър, на който е облечена от глава до пети в прилепнало по тялото й облекло с леопардов принт на Balenciaga, а прическата й изцяло допълва дивата визия. 

"Момичета, бъдете от тази порода хищни котки, която белязва за цял живот! Нека дивото ви зове... днес, утре... винаги!" - написа Галена. 

Последния фотос, на който обръщаме внимание е екстравагантен тоалет в тъмно зелен цвят. Дълъг балтон на Isabel Marant, чорапогащник Gucci в така актуалния за сезона десен и широки боти с интересен ток градят визията, напомняща на желязната лейди. Ако и вие искате да изглеждате така, не забравяйте очилата и косата на прав път, прибрана в ниска опашка.

Алисия

Продължаваме с Алисия, която заслужено държи в ръцете си приза за модна икона. 

На една от визиите си, изпълнителката залага на пола плисе и тук е момента да припомним, че ако нямате такава в гардероба си, задължително трябва да си купите, тъй като попада в артикулите, които непременно трябва да притежаваме през новия сезон.

Плисето е в шарка райе на C.K.F.S, в комбинация от светло розово и червено. Внимание привлича ластика с надпис Dior, който подчертава талията й. В горната част, Алисия е избрала къс черен топ на Evis, а тоалета добива изцяло завършен вид с велурени ботуши, тип чизми, в червен цвят на дизайнера Alexandre Vauthier.

В следващата визия на изпълнителката преобладава черния цвят, с бели акценти. Черно рокля-сако на Isabel Marant с широк колан на Dior, прозрачен къс гащеризон и дълги кожени ботуши са перфектната комбинация за визия ала "жената котка".

Преслава

В последните си снимки, фолк звездата Преслава определено залага на спортно облекло - клин, суишърт, шапка и маратонки са най-добрия избор на разходка. 

Повод за излизането на изпълнителката сред природата, освен поддържане на добра форма, е и дъщеричката й Паола, която тя често извежда на чист въздух. 

Въпреки това, Преслава на пропусна да зарадва почитателите си и с изискан кадър от последното й видео, на който позира в супер стилно облекло. 

Звездата е облечена отгоре до долу в светло бежов цвят - тренч на Cavalli, от който в горната част се показва тигрова панделка, дълги велурени чизми на Dolce & Gabbana и мини чанта Gucci.

Цветелина Янева 

Цвети Янева за пореден път доказва безупречния си усет към модата и през март ни изненадва с разнообразни визии, като отново залага на любимите си марки.

Цвети Янева с фотосесия, напомняща за красивите русалки СНИМКИПевицата позира в балетно розово, коeто е сред актуалните цветове на сезон пролет/лято 2019

На първия кадър я виждаме в небрежен стил, изключително удобен и същевременно модерен за през деня. Черни дънки, така нашумелите в света на модата "грозни маратонки", тениска на Versace и мини чанта на Dior. 

Следващата модна комбинация - изцяло в бяло, с изключение на сако от плат букле в бебешко розово, съчетано идеално с прозрачни ретро очила, отново в розово. 

Тук идва време и за любимите елегантни тоалети на изпълнителката.

Единият от тях е бяла рокля, изключително феерична, с буфан ръкав, а другият е съставен от две части - топ и панталон, изцяло от дантела. 

Николета Лозанова

Няма как в списъка да не добавим може би най-копираната жена от българския хайлайф - Николета Лозанова. Тя обира овациите, от където и да мине и определено знае "как се прави" 

Освен, че вече има собствена марка за бельо NL4YOU, която набра огромна популярност сред дамите, пловдивчанката с годините успя да докаже, че има изключителен нюх за всичко, що е свързано с мода. 

Николета Лозанова скъси косата си и я направи... синя СНИМКИ

Тя винаги е крачка напред и със сигурност диктува правилата за дрехи, аксесоари, цветове и комбинации. Простият пример - Николета Лозанова пуска нова снимка... след по-малко от 24 часа всички приличат на модната диктаторка.

През март, плеймейтката избра спортен екип от тениска и къси панталони, съчетан с елегантен каскет. 

Последва кадър с уникална рокля на един от любимите й дизайнери Philipp Plein - с голяма деколте и флорални мотиви, обагрени в нежни разцветки. 

Следваща визия - къса пола в райе, съчетана с кожена риза и каскет.

И като за финал: