Коледните и новогодишни партита са може би едни от най-очакваните дни през месец декември!

Захласнати от ежедневните си дейности, в главата ни се прокрадваше мисълта „има време”, но ето, че вече датата е 23 декември и часът да се срещнем с най-бляскавите празници вече настъпи.

Въпросите относно визията ни през новия сезон се нижат един след друг, точно както мънистата на огърлица, но ако бъдем внимателни крайният резултат винаги е впечатляващ.

И ако все още не сте направили своя избор за празничната си визия, не се притеснявайте, а си отдъхнете, защото първо се намирате в същото положение, като на 90% от жените и второ на помощ идва пловдивската дизайнерка Виктория Иванова, която разказва как да изглеждате зашеметяващо, модерно и стилно.

Тя е млада, красива и е вдъхновение за много момичета. Перфектният й стил никога не е оставал незабелязан и навсякъде, откъдето и да мине жени и мъже обръщат погледите си след нея.

 Въпреки, че е дизайнерка от скоро, усетът и любовта към модата тя демонстрира от малка и още в училище сполучливите й комбинации от дрехи и личен почерк успяват да й създадат образа на модна икона и посланик на красотата.

За това на какъв цвят и материя да заложим в коледната и новогодишна нощ, за да изглеждаме празнично и в унисон с обстановката и какво ни очаква в света на модата през новия сезон, разказва дизайнерката на Vanilia Atelier:

- Какво да облечем, за да бъдем кралицата на вечерта в новогодишната нощ?

- Несъмнено в новогодишната вечер всеки иска да изпъкне! А тази година, смятам, че е по- лесно от всякога. От блестящото, неоновите цветове, леопардовото, карето до будуара, тази година изборът е доста голям!

Най-силно открояващи се обаче са блестящото и завърналото се леопардово. Този сезон, дизайнерите са се обърнали към наследството от миналото и вдъхновението от стила на 80-те държи завидно място  в тенденциите. Панталонът с висока талия остава класа, особено съчетан с подходящата риза или цял елегантен гащеризон, изработен от нежна, блестяща материя.

По смелите дами могат да заложат на къса или дълга рокля от пайети, както и на рокля в неонов цвят, съчетана с кок.

Ако искате никой на партито да не може да откъсне очи от вас, за цялостната ви визия, съветвам да се спрете на  небрежна коса или прибрана на кок, тъмно червило, което намира доста място и тази година, както и определено лекия грим!

- Магазините крещят блясък и пак блясък! На златно или сребърно да заложим?

- Като материи, извадка от модния подиум, можем да заложим на кожа, сатен, риос, туид, каре, плисе, както и на споменатото блестящо ...Смятам, че момичетата с тъмна коса обират точките облечени в сребристо, а русите в златния нюанс. Задължително отделно съчетани!

- Кои са останалите цветове на сезон есен-зима 2018/2019?

- Изборът е доста голям. Материите по-горе ги споменахме, а цветовете, свързани с тях са:

* За кожите - черно, бордо, кафяво или както го наричаме ние класика.

*За ярките тонове, които силно играят роля тази година - ярко-розово, неонови, холограм ефекта и стебрист нюанс, което говори, че може смело да се избират различни гами тази година!

- С какви аксесоари и бижута да допълним тоалета си, за да бъде визията ни изцяло завършена?

-  Изчистеното облекло може да бъде съчетано перфектно с масивни и блестящи бижута! За всяко друго облекло предлагам да заложите на семплост.

При  материя от памук например, нежни бижута или дори само малки обеци биха стояли перфектно. Нека акцентът да пада върху кройката на дрехата, чанти или обувки!

-  Кои са цветовете и артикулите, за които категорично да ЗАБРАВИМ през новата година?

- Почти няма цвят тази година, който да не е в палитрата на тенденциите. По-скоро тук може да говорим за цветови, и ако трябва да направя малка графа цвят-заместник, тя би изглеждала така:

Червено- Бордо

Зелено - Тъмнозелено

Кафяво- Бежово

Бяло - С Кремави Тонове

-  Какви съвети бихте дали на момичетата , за да бъдат в крак с модните тенденции през 2019?

- Да избягват силния грим тази година! Също така, да не съчетават блестящите, ярки и  цветни тонове с бижута, а когаго са семпло облечени да заложат на такива!

Прибраната коса този сезон е не само удобна, а и актуална за всеки един повод!

Кожените панталони са добър заместител на дънки, съчетани с пуловер! Парките ,пухналите  якета и дълги тренчове са избора за връхни дрехи!

А за вашата вечерна визия - красива рокля във всеки от горе споменатите десени би била добър избор ! И за всеки сезон, задължително усмивката, за да сте винаги модерни!