Продукт, дело на козметична компания в Пловдив, се превърна в истински хит сред мъжете и жените. Лятото е сезонът, в който всеки от нас копнее за краткосрочна промяна във визията, за да изглежда свежо и да се чувства добре. 

Именно това дава оцветяващият шампоан за коса за мъже и жени Men’s Master от каталога на козметична компания "Розаимпекс".

Това е едно от най-лесните и безвредни средства за освежаване на външния вид и за разлика от боята за коса, шампоан оцветителят не прониква дълбоко в косъма, а остава по неговата повърхност.

Продуктът Men’s Master се различава от всички останали и води не само до нов цвят на косата, но дава блясък, подхранване, не причинява накъсване и цъфтене, овлажнява дълбоко, съживява изтощената коса, стимулира растежа и е подходящ за всеки тип коса. 

От "Розаимпекс" предлагат шампоана в два цвята - черен и кафяв, като оцветяването става само за 5 минути и осигурява 100% покритие на белите коси, а трайността му е до 4 седмици!

Тайната се крие в съдържанието на масло от канабис и именно това отличава Men’s Master от всички подобни продукти на пазара. 

С Men’s Master безопасно и бързо може да боядисате и вашите брада, мустаци и бакенбарди. По този начин ще балансирате нюансите на косата по лицето и главата, ще елиминирате появата на сива коса и ще подсилите привлекателността на брадата.

Конопеното масло е 100% натурален продукт, който се извлича от маслодайното растение коноп, известно още с латинското си наименование канабис.

Още от дълбока древност човечеството отглежда конопеното растение заради неговите лечебни свойства, мазнините, които се съдържат в семената му и здравината на влакната на стъблото.

Веществата, които се съдържат в конопа имат благотворно влияние върху човешкото тяло. Семената на растението съдържат Омега-3 и -6 незаменими мастни киселини и витамини: A, B1, B2, B3, B6, C, D и Е.

Маслото от канабис е особено подходящо за косата през лятото, тъй като предотвратява изсъхването на косъма и скалпа, като покрива косата в защитен слой, който не й позволява да губи влага и освен това кара изтощената коса да се съживи и заблести.

То бързо и лесно се усвоява от скалпа, без да оставя лепкави следи и същевременно подпомага растежа на косата по различни начини.

Поставянето на шампоана става много лесно, а магическото действие е налице само след няколко минути. 

Какво трябва да направим?

Поставете ръкавиците, след което изтискайте шампоана, смесете веднага и НАНЕСЕТЕ НА СУХА КОСА. 

Масажирайте косата, докато шампоана се разпредели добре. След нанасяне оставете 5 минути върху косата.

Ако косата Ви е твърда или устойчива или искате по-интензивен цвят може да удължите времето за въздействие до 15 минути.