Малките пантери на пловдивкия ФК Енко завършиха на 3-то място в първият турнир до 12 години за развитие на женския футбол в България организиран от Българския футболен съюз. Той се проведе в Царско село в София и в него участваха 6 отбора, които бяха разпределени в две групи по 3 отбора. В груповата фаза ФК Енко завърши на 2-ро място , като загуби първия си двубой  с 5:1 от Лп, а във втория си мач победи с 8:2 Монтана. Възпитаничките на треньора Илия Кунов играха за 3-4 място с тима на Национална спортна академия. В зрелищен мач и постоянна гонитба в резултата малките пантери нанесоха своя удар и победиха с 4:3.

Крайно класиране : 1 място - ЛП София, 2 място - Спортика Благоевград, 3 място - Енко Пловдив, 4 място - НСА София, 5 място - Пълдин Пловдив, 6 място – Монтана. В турнира се отличи нападателката на пловдивския тим Фанка Христова, която отбеляза 6-гола и направи няколко асистенци, но всички останали момичета заслужават похвала.

Междувременно жените на ФК Енко направиха 1:1 срещу ЛП Суперспорт от София – отбор, срещу който пловдивчанки нямат победа от 8 години. Гостенките поведоха с ранен гол, но още преди почивката домакините изравниха с отличен удар на Цветана Манчева от фаул. След почивката ФК Енко буквално изпусна победата, след като Манчева и Александра Янева няколко пъти излизаха сами срещу вратарката на софийския тим. Междувременно мачън се изнерви и нападателка на гостите изпрати в болница централната защитничка на пловдивчанки Иванка Димитрова след  безмислено влизане и удар в лявото коляно. Футболистката на Енко бе пренудително сменена и откарана в болница. За радост състоянието и е добро и тя бързо ще се въстанови.