Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо потвърди информациите за получена оферта от Реал Мадрид за Килиан Мбапе, която е била за около 160 млн. евро. Тя обаче е била отхвърлена.

"Килиан иска да отиде в Реал и няма да го спираме - призна шефът пред "Радио Монте Карло". - Ние обаче имаме условия и само ако те бъдат изпълнени, Мбапе ще може да отиде там. Вече устно казахме "не" на първото предложение на испанците, защото параметрите по него са много далеч от това, което смятаме, че отразява качествата на футболиста. Самият Килиан винаги ни е обещавал, че няма да си тръгне без пари", заяви Леонардо.

Бразилецът беше много гневен и от действията на Реал. Според него тимът нарочно отправя оферта в последния момент и на практика прави трансфера невъзможен, отделно според бившият треньор на Милан от Реал са се свързали с Мбапе без да информират клуба. Леонардо заяви още, че целта на Реал Мадрид е да вземе без пари Мбапе. 

Бразилецът каза още, че ПСЖ спира преговори с Реал Мадрид. 

Единият от директор на парижкия гранд заяви още, че целта на отбора е да запази своя играч и той да преподпише нов договор. Леонардо призна, че Мбапе е отказал на два пъти предложения за нов договор с доста висока заплата.