Футболист на Шефилд Уензди започна в Локомотив (Пловдив). Това е бившият играч на "черно-белите" Ияд Хамуд. 17-годишният талант тренира от няколко дни със "смъфовете", като ще изкара пробен период, преди старши треньорът Бруно Акрапович да реши дали ще го задържи.

"Да, тренира с нас, но е още рано да се каже за него. Сега сме насочили вниманието си към сблъсъка с Лудогорец. Има качества, познато му е всичко, ще видим", коментира пред "Тема Спорт" наставникът на Локо.
 
Хамуд, който е от ливански произход, е продукт на школата на "черно-белите". В началото на 2017 година той изкара пробен период в Шефилд Уензди, а през лятото подписа за две години с "кукумявките". Сега се връща на "Лаута" като свободен агент. Хамуд играеше за юношите на Уензди, като доста често бележеше, но от клуба не му предложиха нов договор. Младокът се надява, че ще спечели доверието на Бруно Акрапович.

Още един нов играч е започнал тренировки с Локомотив. Става въпрос за африканец с френски паспорт, който също ще изкара проби. Засега от клуба не разкриват повече подробности за него. Продължават тестовете и на лявото крило Марин Попович. Хърватинът дойде преди контролата с Македония ГП и се понрави на босненския специалист. Очаква се яснота за него да има след мача с Лудогорец за Суперкупата в сряда.