Новото попълнение на Керала Бластърс Димитър Бербатов се подготви за предстоящото заминаване за далекоизточната страна и мина бързо обучение по индийски стил и култура при посещението си в посолството на Индия в София. Талантът от Благоевград и неговият агент Емил Данчев се срещнаха с посланика на Индия - Н. Пр. Пуджа Капур.

Г-жа Капур и служители на посолството не пропуснаха възможността да се снимат с българската звезда, а след това споделиха възторга си от срещата с Митко на официалната страница на посолството във Фейсбук. Беше удоволствие да приемем в нашето посолство г-н Димитър Бербатов – суперзвезда на българския футбол, бивш капитан на националния отбор на България и бивш играч на Манчестър Юнайтед. Сега той ще играе за Керала Бластърс. Желаем му успех по време на неговото пребиваване в Индия, написаха от посолството на профила си във Фейсбук.

Бербатов заминава за Испания следващите дни и там ще се присъедини към подготовка на Керала Бластърс. Новият шампионат в индийската Суперлига стартира на 17 ноември - култовата дата за българския футбол, когато преди 24 години победихме Франция на Парк де Пренс и се класирахме за световното в САЩ.