"Кризата с коронавируса няма да даде нужния рестарт. Трябва да ни удари много по-силно, за да може хората да се замислят. Неминуемо ситуацията потиска всички хора, но смятам, че трябва да бъдем по-огранизирани, умни, дистанцирани и нещата ще се получат. Надявам се, както бързо дойде COVID-19, така бързо и да отмине". Това каза преди минути в интервю по Нова българският боксьор Кубрат Пулев, който след 2 дни ще отбележи своя рожден ден. 

Той казва, че си прави изводи не само на рождения ден, а постоянно. Според него е много важно човек да си прави изводи, за да може занапред всички да бъдем по-добри. 

"Трябва да се наслаждаваме на живота, който ни е предоставен.", казва Кобрата.

Родният спортист коментира и случващото се по пътищата.

" Обществото трябва да си направи изводи за начина на живот в България. За мен лично, страната ни е рай, за който обаче ние трябва да се погрижим. Усещането за безнаказаност по пътущата е огромно. Не може в 21 век, в една европейска държава така просто да си заминават хора. И тук не говоря само за последния случай с Милен Цветков, Бог да го прости. Той беше известен човек и хората излезнаха на протест, те виждат какво се случва. Но има много хора, които също си заминават по този нелеп начин, но за тях не се чува, защото те просто не са известни, но това не значи, че не трябва да живеят. Много неща трябва да се променят в страната. Абсолютно сгрешена е концепцията с пешеходните пътеки, самият принцип и начина на работа е грешен. Може да се взимства от други държави. ", коментира Пулев. 

Боксьорът даде и информация, относно дългочакания мач с Джошуа.

"Надявам се да има двубой до края на годината, но всичко зависи от световната ситуация, а тя не е никак розова. Аз съм подготвен, тренирам и в момента съм на авариен режим, т.е. тренирам по 1 път на ден или през ден, но когато дойде моментът, ще е друго. И да има и да няма публика, Кобрата излиза и се бие като лъв!", категоричен е спортистът ни. 

Той не пожела да коментира отношенията си с фолк певицата Андреа, с която отново са заедно.

"Имам любов в сърцето, защото важното е човек да мисли положително и да мисли за всичко, което му се случва. Когато човек пръска любов е обсипан с любов", завършва Кубрат Пулев.