Истински кошмар е в момента по алтернативните пътища за Коматево, сигнализираха ни двама наши читатели, които тази сутрин са попаднали в невиждана тапа.  Единият от тях е чакал над 20 минути за завой от „Димитър Талев” към Околовръстното по единия обходен маршрут. По думите му няма никаква организация на движението, а трафикът е изключително интензивен.

Още по-страшно е положението през т.нар. Остромилски път, който излиза също на улица „Димитър Талев”. Там наша читателка е чакала 40 минути, за да излезе от алтернативния маршрут. Оттам са я хванали здрави тапи в Кючук Париж, докато успее да се откъсне към основните пътни артерии в Пловдив.  

„Трябва да се създаде някаква организация, непоносимо е. След месец ще стане още по-зле, когато се върнат хората и започне учебната година”, заяви пловдивчанинът, който подаде сигнала.

Все още не се знае дали ще бъде разположен светофар на Околовръстното след Овощарския институт. Въпреки че там е територия на община „Родопи” от пловдивската администрация изразиха готовност да направят те светофарната уредба. След това обаче се прокрадна мнение, че с направата на алтернативен път през Остромила няма да има нужда от светофар.

Мнението на хората - вижте тук:

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg