Нора Недкова, родом от Варна, стана „Мис Плеймейт 2017“. 24-годишната блондинка е изключително изненадана от победата и е щастлива, че журито гласува именно тя да грабне титлата. С 13 претендентки, 13-секундно мълчание в памет на Хю Хефнър и с много малко силикон, премина 14-ят редовен конкурс  PLaymate of the Year 2017 в столичния клуб Megami, а сред гостите имаше много личности от родния елит.

"Не мога да повярвам какво се случи. Не съм чула за себе си нито един негативен коментар. Надявам се да ми предстоят нови подвизи. Надявам се да си е заслужавало цялата енергия, която вложих, тъй като този конкурс, колкото и несериозен да изглежда, е изключително натоварващ, напрягащ и отговорен. Всяко едно момиче се постара прекалено много. Благодаря на всички, които гласуваха за мен", каза Нора минути след победата й.

Самата Нора работи като танцьорка в известен столичен клуб, а когато е била на 15 години, е била част от мажоретките на националния отбор по волейбол. Новата Мис Плеймейт има собствен магазин за дрехи на Златни пясъци, но мечтата й е да се занимава с ресторантьорски бизнес.

Участвала е и в различни клипове предимно с провокативни кадри. От профила й във Фейсбук се виждат предпочитанията й към екзотични екскурзии, които тя няма как да си позволи, ако разчита единствено на заплатата си като танцьорка от нощно заведение.

В интервюта е споделяла, че в момента няма мъж до себе си, но работи по въпроса. Тя посещава фитнес залата, за да поддържа формата си, но порок са й вредните храни. Нора е имала трудно детство, но смята, че именно това я е изградило като силен човек. Относно пластичните операции, тя твърди, че няма абсолютно никакви корекции по себе си.

За бъдещите планове русокосата фурия споделя: "Винаги съм мечтала да бъда на световна сцена, винаги съм мечтала да бъда част от това нещо и днес се осъществи. Аз знам, че съм родена за това. Аз знам какво е моето призвание." В своята визитка Нора споделя, че хората често я бъркат с Шакира и Бионсе, но тя самата се възприема като българската Дженифър Лопес. Блондинката спечели и чек за 20 000 лева.