Около 100 души от ловната дружинка в Раковски са пред Икономическа полиция - Пловдив в този час. Те са получили призовки от полицията във връзка с изборния процес.

Припомням, че преди ден полицията провери информация за корпоративен вот в Раковски във връзка с изборите в неделя.

Около 40 работници на общинското предприятие "Благоустрояване и превенция" в Раковски бяха повикани, за да подпишат предупредителни протоколи, че няма да агитират и да се поддават на продажба на гласове.

Очаква се днес протоколи да бъдат издадени и на ловджиите. 

Причината да бъдат призовани е, че в събота в Раковски се е провела неформална среща между някои членове на ловната дружинка и кандидатър за депутат Младен Шишков. 

"Аз въобще не съм бил на никаква среща. Дойдох тук защото получих призовка", споделя обаче един от ловджиите. 

"Това е репресия и терор", посочи кметът на Стамболийски и координаторът на ГЕРБ за Пловдив област – Георги Мараджиев, който също е на място. 

"Бях на тази среща. Тя се състоя до язовира в кв. "Ген. Николаево". Шишков дойде при нас да представи програмата си. Продължи не повече от 15 минути. След това ние останахме да обядваме, както правим обикновено след лов”, разказа Мараджийски. 

По думите му не се изключва в близките дни да има арести. По думите на Мараджиев репресиите са насочени към определени общини, където ГЕРБ е силен.

"Защо не удрят Садово, Първомай и "Родопи". Шефове на районни управления се надпреварват да се докарват пред Рашков. Жалби няма, те са само в главите им", коментира Мараджиев.

Припомняме, че вчера имаше няколко хайки и обиски в Ново село, както и в общините община Брезово и Съединение. 

Правят жива верига срещу полицаи в пловдивско село! Униформените искат да обискират магазинПродължават репресиите на Бойко Рашков срещу хората в Пловдивска област, заявиха от ГЕРБ

Полиция и РЗИ провериха магазини на съпругата на кмета на СъединениеПосещения на полицаи по магазини е имало днес и в села в община Брезово

Разпитаните от Раковски в Икономическа полиция: Това е репресия! Искат да ни уплашат, за да не гласувамеСпред Павел Гуджеров причината е в принадлежността на града към ГЕРБ