Жива верига ще направят жители на пловдивското Ново село срещу екипи на Икономическа полиция, за да ги спрат да влязат за обиск в хранителен магазин. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ – Пловдив област.

Оттам обясниха, че репресиите от хората на Бойко Рашков срещу граждани от пловдивска област продължават, след като вчера бяха привикани десетки общински служители в Раковски, а след това и обискираха дома на кмета на Стамболийски Георги Мараджиев. Последният е на място в Ново село заедно с други местни жители.

Това, което се знае към момента е, че екипи на Икономическа полиция  искат да направят проверка на магазина на Тодор Гьошев. Той е бивш общински съветник в община Стамболийски от ГЕРБ. 

В момента на място са над 50 жители на селото, които се заканиха, че няма да допуснат екипите на полицията в магазина.

Очаквайте подробности!

Бойко Борисов пристигна в Раковски и заяви: Тиранията на Радев ще се обърне срещу негоМВР призовала Петя Аврамова на разпит, Борисов й казал да отиде след изборите

Разпитаните от Раковски в Икономическа полиция: Това е репресия! Искат да ни уплашат, за да не гласувамеСпред Павел Гуджеров причината е в принадлежността на града към ГЕРБ