Престижно отличие получи един от най-новите и модерни хотели под тепетата. Хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv Center е удостоен измежду всички Hilton хотели в Европа с награда за отлично обслужване и предлагане на високи стандарти.

„Това признание е резултат от упорития труд и отдаденост на целия ни екип. Благодарим на всички, които ни подкрепиха по пътя и допринесоха за този успех. За нас тази награда е не само чест, но и мотивация да продължаваме да се стремим към високи постижения”, споделя с гордост екипът от професионалисти, допринесли за високото отличие.

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center е най-новият и модерен хотел в сърцето на Пловдив. Намира се срещу църквата "Света Петка" на бул. „Княгиня Мария Луиза“ и заради централното си местоположение, гостите на хотела могат лесно да стигнат до всички забележителности на града и да се насладят на почивка, обогатена с цветни екскурзии и изкушения за сетивата.

Античният театър е само на 450 метра от хотела; Римският стадион е на 800 метра и Старият град - на 300 метра. Центърът на Пловдив е в рамките на по-малко от 600 метра, Епископската базилика на 300 метра, а Градската художествена галерия е на 750 метра разстояние.

Хотелът включва 162 модерни стаи, четири многофункционални места за срещи с дневна светлина, бална зала с капацитет до 220 души, подземен паркинг с капацитет до 50 автомобила, два луксозни ресторанта, уелнес и денонощна фитнес зона.

Денонощен фитнес и разнообразие от терапии предлагат в ексклузивен уелнес център в Пловдив

За бизнес гостите пък в хотела има на разположение различни по размер конферентни зали и възможност за организирането и провеждането на всякакъв тип събития. Залите ни са с капацитет от 5 до 220 души. Най-малката зала тип „Заседателна зала“ е с капацитет до 10 човека и е подходяща за частни бизнес срещи. Оборудвана е с най-висок клас технологии, които позволяват свързване по интернет, видео разговори и конферентни разговори. Най-голямата зала „Евмолпия“ е с капацитет до 220 души, като е подходяща, както за големи конференции, така и за сватби и лични празненства. Другите две зали са изключително гъвкави, тъй като могат да съберат между 20 и 90 души и могат да бъдат преобразявани в различни подредби за различните събития – от "театрална подредба" до тип "кабаре".

Великолепните шедьоври в италиански ресторант Il Monte пък са вдъхновени от италианската кухня и ще ви отведе на кулинарно пътешествие направо в сърцето на Италия. В новото меню Specials ще откриете множество вкусни изкушения, която ще доставят истинска наслада на небцето ви.

Вижте някои от неустоимите деликатеси на ресторант Il Monte: