Най-добрият СПА хотел край Пловдив е подготвил незабравима програма за великденските празници за своите посетители. „Парк и СПА Хотел Марково” ще изненада гостите на комплекса с  един от най-популярните комедийни актьори Краси Радков и един от любимите български музикални артисти Любо Киров.

При ранна резервация на пакет „Великден” можете да се възползвате от -10% лимитирана отстъпка, така че се побързайте да грабнете офертата и си гарантирайте незабравимо изживяване.

На 4 май един от любимите български музикални артисти у нас Любо Киров ще изпълни най-емблематичните си хитове пред гостите на хотела. Концертите му остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Музикантът е носител на редица награди и влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната.

Един от най-популярните комедийни актьори от телевизионния екран Краси Радков пък ще представи незабравимо комедийно шоу навръх Великден. Забавното събитие ще се състои на 5 май, а за гостуването си е подготвил специална селекция от най-запомнящите му се скечове и колоритни превъплъщения.

Представлението му ще бъде само част от богатата празнична програма, която готви хотелът по повод празника. Включен е Великденски обяд с крехко агнешко на 5 май, както и празнична томбола.

За най-малките посетители на хотела е предвидена специална анимация с аниматор в чисто новия и модерен детски център. Осигурени са и всекидневни кино прожекции за малки и пораснали деца.

Любимото място за семейна почивка „Парк и СПА Хотел Марково”  се завърна след основен ремонт. Комплексът представи впечатляващ нов интериор и отличаваща се визия, която да накара посетителите да се чувстват още по-комфортно и уютно в невероятната атмосфера. 

Богата блок маса за вечеря през седмицата предлага най-добрият СПА хотел край Пловдив

От „Парк и СПА Хотел Марково” са се погрижили за всеки един детайл от престоя на гостите, с който да направят почивката на вас и вашите малчугани неповторима.

Комплексът разполага с огромен детски център, четири вътрешни басейна с температура на водата от 32°C до 36°C градуса, а благодарение на иновативната пречистваща система, дезинфекцията на всички басейни е отлична, въздухът е свеж, а очите и дихателните ви пътища вече няма да се дразнят от мириса на хлор. Пречистването със солна електролиза, йонизация и хидролиза, прави водата в басейните кристално чиста. Без никаква човешка намеса иновативната система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните методи.

На разположение е и термална зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона, както и фитнес зала.

Осигурете си перфектната почивка в комплекса, печелил наградите за "Най-добър СПА хотел за семейна почивка“ в България за 4 поредни години (2020, 2021, 2022, 2023 г.), както и "Най-добър СПА хотел за семейна почивка“ на Балканите за 2022 г.