След добра работа — добро ядене, гласи една стара българска поговорка за храненето. А от „Парк и СПА Хотел Марково“ биха казали: На божествена почивка – божествено ядене.

Безбройните изненади, които ви очакват в „Парк и СПА Хотел Марково“ след ремонта, не спират. Вече ще можете да се насладите на любимата ви вечерна блок маса не само през уикенда. Разнообразен и богат асортимент от супи, салати, месни и безмесни деликатеси, десерти и още много в изобилие ви очакват на блок масата за вечеря и през седмицата.

Изборът между богата блок маса за вечеря и поръчка от ресторанта на хотела зависи от индивидуалните предпочитания на всеки гост, както и от обстоятелствата. Все пак се сещаме за няколко причини, заради които храненето на блок маса може да бъде страхотен плюс за вас като гости на „Парк и СПА Хотел Марково“.

Огромно разнообразие и най-добро качество

Великолепната блок маса предлага огромно разнообразие от пресни и висококачествени храни и напитки. Независимо дали сте вегетарианци, вегани, имате хранителна непоносимост или се храните по определен модел, на нашата блок маса винаги ще откриете подходящи за вкуса ви ястия. Ще откриете и изобилие от свежи плодове и зеленчуци.

Мечтаната семейна СПА почивка не може да мине и без най-добрата храна за децата! Бебешки пюренца на Hipp, разнообразие от продукти на Plasmon, ядкови млека, прясно изцедени сокове, безглутенови храни, здравословни десерти и още много в изобилие!

Вие решавате кога

Що се отнася до времето за хранене – всяко семейство, а понякога дори всеки човек от семейството, има свой собствен ритъм. Широкият часови диапазон, в който блок масата е отворена за вечеря (от 19 до 22 ч.), ви позволява да се насладите на храната си толкова дълго, колкото желаете. Тази гъвкавост е чудесна опция за гостите с различен график, както и за тези, които се настаняват по-късно и искат да хапнат нещо вкусно, без да избират от а-ла-карт менюто.

Вие контролирате количеството

Сигурно много от вас са посещавали хотели с опцията за хранене на блок маса. Голямото предимство на бюфета е, че вие решавате какво количество храна да си вземете. Защото, ако трябва да бъдем честни, когато си поръчваме храна на порции, има два варианта – или да не ни стигне, или да ни стане тежко. На блок масата можете да опитате най-различни ястия, които носят истинска наслада за сетивата. А количеството е точно толкова, колкото вие желаете.

Ароматни и пресни храни на момента

На блок масата ще можете да видите всички привлекателни и ароматни предложения точно пред себе си. А това ви позволява да изберете нещото, което искате и то веднага. Без никакво време за изчакване, свързано с поръчване от меню в ресторант. Звучи страхотно, нали?

Хотелският комплекс е разположен в полите на Родопите и предлага на своите гости уникално четиризвездно изживяване, съчетаващо природа, прекрасни гледки и безброй СПА изкушения. Локацията осигурява бягство от шума на големия град и гарантира незабравимо изживяване и пълноценен релакс за цялото семейство.

Ще се насладите и на неповторима панорамна гледка към Пловдив от ресторант Belle Vue. 

За най-малките посетители на комплекса има специална ежедневна детска анимация и кино вечери - всичко това безплатно. От „Парк и СПА Хотел Марково” са се погрижили за всеки един детайл от престоя на гостите, с който да направят почивката на вас и вашите малчугани неповторима. Комплексът разполага с огромен детски център, топли басейни (два от които за деца), уникална аркадна зала с различни симулатори и игри, на които ще се забавляват малки и големи!

А благодарение на иновативната пречистваща система, дезинфекцията на всички басейни е отлична, въздухът е свеж, а очите и дихателните ви пътища вече няма да се дразнят от мириса на хлор. Пречистването със солна електролиза, йонизация и хидролиза, прави водата в басейните кристално чиста. Без никаква човешка намеса иновативната система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните методи.

Парк и СПА Хотел Марково – очаквайте най-доброто!