Petmall открива първия си физически магазин в град Пловдив тази събота! Plovdiv Plaza посреща първия магазин за зоолюбимци в търговски център мол в града. Мисията на Petmall е да помогнат в изграждането на една по-добра култура в отглеждането на домашните любимци и задълженията около  тях! Kъм днeшнa дaтa ĸoмпaниятa имa 13 физичecĸи мaгaзинa в Coфия и oнлaйн мaгaзин. B мoмeнтa Реtmаll e пpeд oтĸpивaнe нa 4 мaгaзинa - eдин в Πлoвдив и oщe тpи в Coфия.   B плaнoвeтe нa ĸoмпaниятa ocвeн дa пpoдължи paзpacтвaнeтo мpeжaтa cи oт мaгaзини и дa yвeличи acopтимeнтa нa пopтфoлиoтo cи oт пpoдyĸти. Дoмaшнитe любимци ca вce пo-пpиeти ĸaтo чacт oт ceмeйcтвoтo и тoвa дaвa пoлe зa paзвитиe нa ĸoмпaнии ĸaтo нac", oтбeлязвa управителят на зооверигата Hиĸoлa Hинoв.

"Всеки един член на нашия екип има домашен любимец и има специално отношение към животните. За мен това е част от семейството и смятам, че хората, които имат домашни любимци, са добри хора. Това е и нашият слоган - "Защото те ни правят по-добри". Усещането на безусловната любов, когато се прибера вкъщи и ме посрещне нашето куче, сякаш не ме е виждало цяла вечност, е нещо, което ме зарежда и изпълва по начин, който човек без домашен любимец не може да разбере", споделя също той.

Откриването ще бъде съпътствано и със специална награда! Един от всички познали, ще получи ПАКЕТ ЛАКОМСТВА за домашния си любимец, както и възможността при закупуване на продукти от новия им магазин , а те ще могат да удвоят поръчката му.

Вторият обект, който открива врати в същата седмица е Bergner.

Bergner откриват петия си физически магазин и първи за град Пловдив! Желанието им е да  предоставят на хората лесен и удобен начин за пазаруване на висококачествени кухненски аксесоари. Избират е най-добрите доставчици и производители, гарантиращи високо качество, отговарящо и на най-високите изисквания на техните клиенти. Днес, след повече от десет години на пазара, Bergner се превърна в любим бранд, предлагащ висококачествени кухненски аксесоари и стоки за дома на клиенти в цялата страна. Вярват, че страстта, качеството и вниманието към клиентите са ключът към успеха. Затова се обръщат и към разширение на веригата извън София и продължават да се развиват, обещавайки бъдещи иновации и вълнуващи предложения за всички любители на кулинарните изкуства и комфорта на дома. В обекта им можете да откриете уреди за готвене, аксесоари, както и много артикули.