Японска градина и водно огледало са само част от зоните за релакс в споделените пространства на новия елегантен жилищен комплекс TOMOV PLAZA. Те ще се намират във вътрешния двор на луксозната сграда, чието строителство вече е на финала. 

Обитателите на комплекса ще могат да отдъхват сред спокойствието на япоската градина, в която се смесват естествени растения, пясък, вода и камъни. Вдъхновени от двете основни религии в Япония - шинто и будизъм, тези градини са символ на естетика и спокойствие. И тъй като това е философията на на целия комплекс, инвеститорът е избрал японската градина като акцент. Другата точка, в която живеещите ще могат да се заредят с енергия е водното огледало, което ще бъде изградено в комплекса. 

Наред с тях, във вътрешното пространство, което е над три декара ще има детска площадка, външен фитнес и площадка за домашни любимци. 

Комплексът се намира на едно от най- комуникативните места в града – кръстовището на бул. „Освобождение” и Асеновградско шосе. Само на 5 минути е един от най- големите градски паркове – Лаута. Той дава възможност за спорт, релакс, разходка с домашния любимец или среща с приятели. 

Деветте отделни сгради са с височина от 9 до 16 етажа и са разположени в П-образна форма, като образуват затворено вътрешно пространство, което ще бъде превърнато в 5 декара парк с детски площадки, пейки и кафе. На всеки етаж има разположени от 3 до 6 апартамента с различни квадратури. 

Както екстериорът, така и общите части са луксозно изпълнени. Елегантните силуети на отделните сгради впечатляват с огромните френски прозорци, които ще осигурят светлина и топлина новодомците. Фасадите са решени в меки пастелни цветове , комбинация от гранитогрес и минерална висок клас мазилка със стилни и ненатрапчиви декоративни елементи.

Сградите са с изолация от най- висок клас, винтилируеми фасади,  алуминиева дограма  с троен стъклопакет. Задълбочаващият се  проблем с паркирането в Пловдив няма да стои пред собствениците на жилища. Той е решен с подземен паркинг на две нива  със  700 паркоместа и  открит с 200 паркоместа.

Апартаментите са с различна квадратура и правилни форми, които улесняват предстоящите интериорни решения на собствениците.

Огромната търговска зона, която се намира на партера на комплекса , е застраховка на всички обитатели на комплекса срещу евентуални строги карантини в бъдеще. Там ще бъдат разположени  супермаркет от веригата Билла, мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Diner на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др.  Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  Известни брандове вече преговарят с инвеститора, който отдава търговските площи под наем, тъй като потенциалът от около 2 000 клиенти със сигурност не е за пренебрегване. Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа с контрол на достъпа.

Близо до комплекса се намира ритейл – парк, залата за събития „Колодрума” , стадион „Локомотив”, картинг – писта „Лаута”, стадион "Христо Ботев",  няколко големи хипермаркета и не на последно място административния център на район "Тракия". Новият булевард „Проф. Цветан Лазаров” свързва бул. „Освобождение” с бул. „Санкт Петербург”, където се намират  Рlоvdіv Рlаzа Маll, Меtrо, ЈYЅК, Технополис , Зора, Домко и развлекателния комплекс  „7 POINTS” .

Строителството на TOMOV PLAZA вече е на финала си, всички сгради вече са с АКТ 15. 

Правилно решение за покупка на своя нов дом и предложение за гъвкави схеми на изплащане можете да получите  на телефон 0879040404.