Бързи услуги, удобство, комфорт. Това са бонусите, които ще получат собствениците на жилища в новия атрактивен комплекс  "TOMOV PLAZA". Освен жилищната част, в комплексът е обособена и просторна зо , в която ще има търговски обекти за най- необходимите стоки и услуги. 

Комплексът, който вече е готов,  разполага  с огромна търговска зона на партера, където ще има супермаркет  аптека, дрогерия,  Bar&Dinne на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др. Инвеститорът вече има подписан договор с веригата Билла за 20 години.

Сред все още незаетите площи има помещения за банка и фитнес. Локацията, която е свързана с емблематичната за соца Мебелна къща, е провокирала инвеститора на обекта да осигури голямо пространство, в което ще бъде разположен магазин за мебели. 

"TOMOV PLAZA" разполага и с 200 квадрата , предназначени за финансова институция. Сред последните свободни помещения са и    1 100 кв. м.  , предназначени за модерен фитнес център.  В района няма други фитнес центрове.

Инвеститорът е създал комфортна градска среда, с  отделено място за свободно време, активни спортни и социални зони, места за хранене и пазаруване.

Част от проекта е и голяма детска занималня, в която децата на живеещите в сградата да учат и да се забавляват. Тя е проектирана така, че да е безкрайна детската игра. Помещението от 150 кв. метра се дава под наем и е сред атрактивните все още свободни зони.  

"TOMOV PLAZA" е иновативен проект, който свързва градската среда с природата. Съчетава новите архитектурни тенденции и технологии. Потенциалът на комплекса е около 2 000 души, а мястото, където той се намира -  кръстовище на бул. "Освобождение" и "Асеновградско шосе" е изключително комуникативно. 

Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа с контрол на достъпа.

Телефонът, на който можете да получите подробна информация е 0879040404.