Създателите на новия жилищен комплекс "TOMOV PLAZA" са се фокусирали в създаването на спокойна среда, изпълнена със светли и функционални пространства. Те се разгръщат в жилища, бизнес площи и зелени пространства. За да се създаде комфортна градска среда, е отделено място за свободно време, активни спортни и социални зони, места за хранене и пазаруване.

Част от проекта е и голяма детска занималня, в която децата на живеещите в сградата да учат и да се забавляват. Тя е проектирана така, че да е безкрайна детската игра. Помещението от 150 кв. метра се дава под наем и е сред атрактивните все още свободни зони.  

"TOMOV PLAZA" е иновативен проект, който свързва градската среда с природата. Съчетава новите архитектурни тенденции и технологии. Потенциалът на комплекса е около 2 000 души, а мястото, където той се намира -  кръстовище на бул. "Освобождение" и "Асеновградско шосе" е изключително комуникативно. В района няма други фитнес центрове.

Комплексът, който вече е готов,  разполага  с огромна търговска зона на партера, където ще има супермаркет , мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinne на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др. Инвеститорът вече има подписан договор с веригата Билла за 20 години.

 Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  Известни брандове вече преговарят с инвеститора, който отдава търговските площи под наем, тъй като потенциалът от около 2 000 клиенти със сигурност не е за пренебрегване.  Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа с контрол на достъпа.

Телефонът, на който можете да получите подробна информация е 0879040404.