Цените на имотите растат, но заедно с тях растат и изискванията на купувачите. Те търсят просторни жилища, зеленина, въздух , места за паркиране, качествено строителство и добра среда. Заради презастрояването, трафика и липсата на паркоместа, централните  квартали на големите градове стават все по-непривлекателни както за живеене, така и за бизнес.  Пловдив не прави изключение  в тези тенденции. Цените и на новото, и на старото строителство в центъра са изключително високи, а в някои случаи далеч надхвърлят реалната стойност на предлаганото. Затова интересът на купувачите, а респективно и на инвеститорите е насочен към зоните с потенциал. Заради близостта с Родопите , Пловдив расте на юг и на запад, а в Остромила вече никнат красиви зелени комплекси с ниска етажност, модерна визия и функционалност.

Инвеститорът на  един от най- бързо продадените комплекси в Пловдив -  Casa Mia , сега стартира нов проект Casa Moderna. Новият комплекс ще осигурява едновременно  простор и  уединение на бъдещите обитатели, като в същото време се намира на няколко минути с кола от  центъра на Пловдив. Така клиентите ще могат да живеят в тиха и спокойна среда, сред зеленина и красиви гледки, а едновременно с това да имат лесен и бърз достъп не само до работата си, но и до всички екстри , които големият град предлага – ресторанти, кино, концерт, опера, театър, изложба.  

Casa Moderna е решена в две П- образни жилищни структури, разположени върху 16 000кв.м.  Сградите са проектирани с един подземен етаж и 4 надземни етажа. Комплексът разполага с десет жилищни секции общо - по пет за всяка от сградите. Надземно връзката между отделните сгради става посредством алеи за пешеходците и улици за автомобилите. Вертикалната комуникация се осъществява посредством един асансьор за всяка сграда и един общ за комплекса, свързващ дворното пространство с подземния паркинг.

Комплексът разполага с няколко основни входа и изхода. 24 часова физическа охрана, видео наблюдение и контрол на достъпа са част от нещата, които ще осигурят спокойствието и сигурността на собствениците на жилища. Озеленени градини с детски площадки ще радват и най-малките стопани на Casa Moderna. 

Общият брой на апартаментите в Casa Moderna e 208, като те са разпределени в едноспални, двуспални и триспални. Интересното и доста атрактивно предимство на комплекса е категоричното обезпечаване на автомобилния фонд на живущите, а именно – 167 открити, 95 закрити парко места и 90 гаража. Бързата равносметка показва, че срещу 208 апартамента стоят 352 парко места за автомобили. Комплексът ще получи Акт 16 през 2023 г. 

За да си спестят риска от капани в договорите и изненади в ценообразуването, клиентите предпочитат да се доверят на инвеститори със стабилно портфолио. Casa Moderna е проект на инвестиционната компания „Ахат Девелопмент” ООД, с доказан опит в  жилищното строителство. Компанията се развива изцяло в строителството на луксозни жилищни комплекси от затворен тип, като завършения и продаден комплекс от ново поколение Casa Mia - Апартаменти и къщи от градски тип в Пловдив, и амбициозно развиващият се Primea Beach Villas – на брега на морето в град Царево.

Casa Moderna гарантирано ще бъде сграда, която ще впечатлява от пръв поглед, категорични са инвеститорите, които предлагат качествен и достъпен продукт. Продажбите стартират от 800 евро/кв., повече информация можете да получите на тел. 0879 04 04 04.