"Изказвам искрените си съболезнования на семейството на Милен Цветков. Много съм разстроена от това, което се случи. Това е драма и за двете семейства. Идвам, за да съдействам на разследването". Това бяха думите на Десислава Пашева, майката на Кристиян Николов. 

Тя бе на разпит в столичната полиция, съобящава "24 часа". Пешева вероятно ще бъде обвинена за това, че е дала ключовете на фирмения джип на сина си, който предизвика тежката катастрофа с колата на Милен Цветков в неделя вечерта. 

"Не съм давала ключовете на сина си", каза още Десислава Пешева. 

За работата й в бизнес структурата на Миню Стайков отговори така: Не е уместно да се замесват трети лица в този инцидент". 

Преди нея на разпит в полицията се е явил и мъжът, който се е возил в джипа на Кристиан Николов. Не е ясно дали приятелката на Кристиан, която също е била в колата, е открита, за да даде показания. 

Както TrafficNews съобщи, колата - ковчег се води на фирма Десислава Пешева - Комерс. Пешева е съдружничка на Миню Стайков във "Винпром Карнобат". Имат десетина общи фирми. 

Автомобилът, управлпван от Кристиян Николов връхлетял управляваното от Цветков Субару, докато той изчаквал на червен светофар на бул. "Черни връх". Цветков изпаднал в клинична смърт. Когато дошъл медицинският екип, той все още имал пулс. По-късно издъхнал в Пирогов.

Шофьорът, убил Милен Цветков - син на съдружничка на Миню СтайковДжипът Ауди Q7 е собственост на фирмата на майка му