Арестуваха мъжете от колата в скандалното видео, записано в центъра на Пловдив, което вчера разбуни страстите в Мрежата. Това съобщиха от полицията за TrafficNews.bg. Младежите са общо четирима и са на 27 години. Двамата са пловдивчани, а другите двама - от  Стамболийски. 

Видеото показва как единият от тях изкарва оръжие през прозореца на колата си и стреля във въздуха.

Видеото е получено в полицията около 17:30 ч., а час по-късно стрелецът шофьор беше установен и задържан. Случаят е предаден на прокуратурата, като тепърва предстои да се види дали тя ще им повдигне обвинения.

Според един от очевидците, станали свидетели на грозната сцена на улица "Отец Паисий", мъжете са били част от сватбено шествие. Други обаче разказват, че шофьорът просто е бил изнервен от образувалото се на улицата задръстване, когато е извадил пистолета и стрелял през прозореца.

"Този инцидент не е добър за Пловдив, който иска да привлича туристи и да покаже, че е сигурен град", заяви българка, живяла във Франция и завърнала се в родината.

По-късно се оказа, че шофьорът няма вина и не е стрелял, а това са направили само трима от приятелите му, въпреки неговите забележки - разказът на водача - ВИЖТЕ ТУК

Вижте отново скандалното видео със стрелбата посред бял ден:


Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg