Най-вероятно на мъжа, който пострада при зловещата катастрофа на 156-ия километър на АМ “Тракия”, ще бъде ампутирана ръката, разбра репортер на TrafficNews.bg. Той е докаран в УМБАЛ "Свети Георги" контактен и в съзнание. След него е пристигнала и неговата спътничка, чието състояние е стабилно, без видими наранявания. Въпреки това жената ще остане под наблюдение. Засега не се налагат никакви интервенции.

Припомняме, около 13 часа днес стана тежка катастрофа. При нея загина съпругата на шофьора на цистерна с цимент, който спука предна лява гума и премина през  разделителната мантинела, преобърна се в лентата за движение в посока Бургас, а в него се блъсна лек автомобил “Ауди”.

Тежкотоварната кола е карала цимент, а аудито, което е с добричка регистрация, е обърнато по таван, видя репортер на TrafficNews.bg. Съпругът на убитата 43-годишна жена е съкрушен, клекнал е на земята и плаче, а трупът на жена му е все още в цистерната. Двамата съпрузи са от Симеоновград.

Както вече ви съобщихме, от зверския удар са пострадали и шофьорът на лекия автомобил, на 47 години, и 44-годишната му спътничка, и двамата от Добрич, които в момента са настанени в университетската болница и за тях се грижат пловдивските лекари. 

Вижте тук първи СНИМКИ от зловещата катастрофа край Пловдив, при която загина жена ВИДЕО

Загиналата жена на магистралата има дете и внуче, съпругът й е съкрушен ВИДЕО+СНИМКИ

Още новини ТУК

TrafficNews.bg