Таксиметровият бос Радослав Керанов е бил пребит и намушкан снощи в пловдивския затвор, научи TrafficNews. Керанов излежава 7-годишна присъда за съучастие в подбудителство за опит за убийство и 4 палежа. Керанов е бил нападнат от друг лишен от свобода - Орхан Илиев - Краваря. Последният излежава присъда за убийство. Снощи Кравя е нападнал с нож  Керанов докато спял, твърдят наши източници. Разпорил му бузата, а след това започнал да го налага. Намесата на съкилийниците на таксиметрови я бос го спасила от по-сериозни наранявания. След това се появили дежурните надзиратели, които отвели Орхан. В момента, според осведомени, той се намира в стационара на затвора. 

Само преди месец Орхан Илиев нападна друг затворник. Кристиян Бъчваров, известен като „хапещия дилър от Тракия” бе нападнат и пребит от него. Краваря е в пловдивския затвор от няколко месеца. Той е осъден за убийство, станало в старозагорска област. Лежал е в затвора в Стара Загора, но след нападение срещу надзирателите е бил преместен.

Орхан е работел в пералното от понеделник до петък.  Бъчваров е нападнат, докато отивал към стационара, за да му бъде дадено лекарство от дежурния санитар. По стълбите обаче, без причина е бил ударен в главата от Орхан и изблъскан на пода. Кристиян е изпаднал в безсъзнание, повикана е била линейка, с която пострадалия бил откаран в Хирургиите.Според очевидци, главата на Кристиян била цялата в кръв и се наложило да го шият. Инцидентът останал без сериозни последствия за нападателя. Бъчваров не успял да си извади навреме медицинско и възможността да потърси правата си отпаднала. 

Керанов бе осъден като съучастник на пловдивския адвокат Владимир Елдъров. Той има две постановени ефективни присъди, които все още не са влезли в сила, защото се обжалват на по-горни инстанции. Адвокатът бе осъден на 7 години и 6 месеца затвор за подбудителство за опит за убийство и 4 палежа, а след това Районен съд го призна за виновен по нови две обвинения. Елдъров е обвинен за това, че е измамил общо 29 свои клиенти със сумата от 676 458 лв. Схемата, по която са били измамени клиентите на Владимир Елдъров, бе разкрита в разследване на TrafficNews.bg през 2015 година.  Пострадалите са бедни, малограмотни роми, загубили свои близки в катастрофи. Втората присъда е три години затвор ефективно, а от предявените претенции като обезщетение съдът призна 232 хиляди лева. 

Смъртта е моят занаят*Адвокат Владимир Елдъров от подбудител се превърна в жертва на войната за обезщетения на пострадали от ПТП