Полицията се самосезира във връзка с материала на TrafficNews  за насилието над момчето, което бе сочено за поръчител на боя  над ученичката в Пловдив. Разследването е поето от 5-то районно, защото въпросният бой е на територията на ЖР „Тракия”. Тепърва ще се изясняват подробности за непълнолетните лица, които фигурират на кадрите .

Нова агресия! Младежи пребиха момчето, сочено за поръчител на боя над ученичката в Пловдив„Не съм я удрял" – крещи потърпевшият, докато 4-5 души го ритат

Припомняме, че медията ни публикува в материал, в който беше прикачен видеоклип на поредната агресия между непълнолетни.  Действията на момчетата от кадрите са  били във връзка с пребитото момиче преди повече от седмица. На кадрите се вижда как група младежи са пребили предполагаемият поръчител на побоя над ученичката от СУ „Симеон Боливар.  

Група от 5-6 души тръгват към момчето. Те започват да му крещят „Защо биеш момичета“, а той отвръща, че никого не удрял.След това единият от групата удря в тялото и поваля момчето на земята, а другите започват да го ритат. Той крещи, като казва и, че не я удрял. Както съобщихме,  клипът е заснет в район „Тракия“ до СУ „Св. Седмочисленици“ , а заснемането на побоя е  в междублоково пространство и посред бял ден.

Припомняме, че от прокуратурата и полицията започнаха проверка и за насилието над ученичката.  Предполага се, че нападнатото момче е това, което говори на видеото от подлез в район „Тракия“.

На въпросния клип се вижда как момче или момиче я удря, като тя пада на земята. Девойката  пита: „Какъв ти е проблемът”, а отсреща се чува – „Ей, сега ще видиш”.  Влачи момичето, нанася още няколко удара. След което следват шамари, а накрая с все сила забива главата й в земята.

Според нашите читатели, пребитото момче е „поръчал“ побоя над ученичката. Причината – тя му ударила шамар преди това. На видеото се чува как той казва:  „Ела сега ми набий шамар“.

Другият побой над момичето бе в двора на училището на „Симеон Боливар” в "Изгрев".

Брутално насилие в Пловдив! Момиче е налагано с юмруци и ритнициДвата побоя се случват в Изгрев и в Тракия

След публикация на TrafficNews: Прокуратурата проверява случая с битата ученичка в ПловдивБрутални кадри с насилие бяха изпратени до медията ни от наш читател

Подигравка за чорапи в сутиена седи в основата на побоя над ученичка в ПловдивВторият конфликт пък възникнал заради момче