Нова агресия между непълнолетни се  е случила в Пловдив, във връзка с пребитото момиче по-рано от седмицата. Група младежи са пребили предполагаемият поръчител на побоя над ученичката от СУ „Симеон Боливар.  Наши читатели ни изпратиха видео, на което се вижда как група от 5-6 души тръгват към момчето. Те започват да му крещят „Защо биеш момичета“, а той отвръща, че никого не удрял.

След това единият от групата удря в тялото и поваля момчето на земята, а другите започват да го ритат. Той крещи, като казва и, че не я удрял.  Клипът е заснет в район „Тракия“ до СУ „Св. Седмочисленици“ , като се е случил в междублоково пространство посред бял ден.

Припомняме, че от прокуратурата и полицията започнаха проверка за насилието над ученичката.  Предполага се, че нападнатото момче е това, което говори на видеото от подлез в район „Тракия“.

На въпросния клип се вижда как момче или момиче я удря, като тя пада на земята. Девойката  пита: „Какъв ти е проблемът”, а отсреща се чува – „Ей, сега ще видиш”.  Влачи момичето, нанася още няколко удара. След което следват шамари, а накрая с все сила забива главата й в земята.

Според нашите читатели, пребитото момче е „поръчал“ побоя над ученичката. Причината – тя му ударила шамар преди това. На видеото се чува как той казва:  „Ела сега ми набий шамар“.

Другият побой над момичето бе в двора на училището на „Симеон Боливар” в "Изгрев".

Брутално насилие в Пловдив! Момиче е налагано с юмруци и ритнициДвата побоя се случват в Изгрев и в Тракия

След публикация на TrafficNews: Прокуратурата проверява случая с битата ученичка в ПловдивБрутални кадри с насилие бяха изпратени до медията ни от наш читател

Подигравка за чорапи в сутиена седи в основата на побоя над ученичка в ПловдивВторият конфликт пък възникнал заради момче