За жестоко насилие в Пловдив сигнализира читател на TrafficNews. От предоставените до медията ни клипове става ясно, че те са на различни локации в града, насилниците са момче и момиче, а жертвата - една и съща. 

На едното се вижда как в двора на училище „Симеон Боливар” в Изгрев момиче на име Маринела нанася жесток побой върху своя съученичка. Тя започва физическата саморазправа с думите „Слушай, мърло”, след което скубе косата на другото момиче и нанася наколко удара в областта на корема с крак. Отстрани се чуват думите: „Мая, спри”, „Мая,не”, а момчета снимат с телефони и коментират „Счупи й корема”.  След последния удар нападателката приключва с думите: „Малко ти е”.

До медията ни читателят изпрати и друго клип, на което се виждат раните на пострадалата. Над устната й има сериозна рана, а вероятно не само там.

Другият клип е сниман в подлез на квартал „Тракия”. На него насилникът се предполага, че е момче. Изведнъж той я удря и тя пада на земята. Девойката го „Какъв ти е проблемът”, а той – „Ей сега ще видиш”.  Влачи момичето, нанася още няколко удара. След което следват шамари, а накрая с все сила забива главата й в земята.

Отстрани всички се смеят и никой не реагира на бруталното насилие върху девойката.

„Моля, нека бъдат публикувани и да се даде гласност, защото това е бъдещото поколение.”, апелира читателят.

Клиповете са предадени на полицията.