Прокурорският син от Перник отново излиза от ареста. Измениха мярката му за неотклонение на парична гаранция в размер на 3000 лева.

Софийският районен съд постанови, че не са открити процесуални нарушения по делото срещу Михайлов за отправената заплаха към бившата му приятелка Боряна.

Защитата на Васил Михайлов поиска отвод на прокурора по делото - Георги Иванов. Съдът отхвърли искането. 

Защитникът, адвокат Таков, поиска още мярката за неотклонение на прокурроския син да бъде променена и той да излезе или на свобода с подписка, или под домашен арест.

Съдът постанови мярка парична гаранция от 3000 лв., като Михайлов има 10-дневен срок, за да плати сумата. Когато предостави доказателства, че го е направил - ще бъде пуснат.

Васил Михайлов обаче има наложена мярка за неотклонение по друго дело, свързано с побои- домашен арест. Следователно, когато плати гаранцията си, той трябва да бъде конвоиран до адреса, където Софийският градски съд е определил той да излежава домашния си арест, пише БТВ.

Съдът в Дупница остави в ареста прокурорския син Васил МихайловТова се случи след близо 6-часово заседание

Защитата на Васил Михайлов поиска отвод на наблюдаващия прокурорПричината според адвоката е лично негативно отношение

Съдът реши - прокурорският син Васил Михайлов остава в арестаПред съда той каза, че иска по-лека мярка

Бившата приятелка на Васил Михайлов: Искал да ме отвлече и застреля в гърлото, докато ме целуваМладата жена не може да преброи колко пъти е била удряна от подсъдимия Васил