Откриха тялото на изчезналата преди месеци в Бургас брокерка. Разчлененият труп на Теодора Бахлова е бил намерен заровен в местните гробища.

"Снощи се молих това да е кошмар...не знам как намерих думи, за да кажа на една майка, че дъщеря й е разчленена и заровена от най-близкия й приятел. Думата "приятел" за мен придоби друго значение. Обзета съм от гняв, мъка и безумна болка", написа в социалната мрежа дъщерята на бургаската брокерка Теодора Бахлова - Християна Радоева, след като късно снощи стана ясно, че части от тялото на майка й са открити в гробищния парк в морския град.

47-годишната Теодора Бахлова бе в неизвестност от 28 октомври м.г., когато напуска дома си на улица "Оборище" в Бургас, където живее с майка си, и хваща такси, което тръгва по булевард "Булаир", завива и спира. Теодора слиза и поема в посока, където по-късно охранителните камери засичат да върви. Облечена в спортен клин и черна шушлекова горница, с раница и шапка, следите и се губят. 24-часа по-късно възрастната ѝ майка сигнализира на внучката си за изчезването на Теодора. 22-годишната Християна живее в София, но незабавно се прибира в родния Бургас.

Бургазлийката е обявена за общодържавно издирване. Разследването сочи, че Теодора Бахлова не е използвала банкова сметка, дебитна или кредитна карта, не е преминавала гранично-пропускателните пунктове на страната по вода, суша или въздух, а телефонът ѝ е изключен.

Вчера криминалисти от морския град откриха в тясна пътечка между две линии от гробове - в самия център на кв. 12 от Гробищния парк в Бургас, пръснати по протежение от около 10 м частите от тялото на брокерката, пише "Флагман". Намерени са торсът, двете ръце и малка част от бедрото й. Главата обаче липсва. Останките са изпратени за ДНК експертиза.

"Иска ми се аз да бях умряла, защото нямам сили да го преживея…заспах за точно 20 минути и се събудих, защото пред очите си видях разчлененото тяло на жената, която ме е носила 9 месеца и отдаде живота си за мен…и най вероятно умря, заради мен…за да имам аз. Пусти пари!!!Мразя ги! Загубих всичко….празна съм, съсипана, очернена. Моят живот приключи в момента, в който видях “Намериха трупа на Теодора Бахлова разчленен”. Никой не би го издържал!", пише в профила си Християна Радоева.

Младата жена е категорична, че ще води дела срещу убийците на майка си, докато "има възмездие".

"Сега ще съдя наред, до дупка. За хората, които смятат, че ще получа голямо наследство, снощи в разговор с адвоката ми е изготвен документ за отказ! Нямам повече думи и сили …мир на душата ти, мамо! Ти беше всичко за мен! Сега си ангел на небесата!", завършва Християна.

Припомняме, че преди две седмици полицията задържа бизнесмена Станимир Рагевски за убийството на 28-годишния Юмер Мехмед от групата на Митьо Очите, извършено по идентичен начин. Рагевски и Бахлова са били не само бизнес партньори, но и близки приятели. Той е и човекът, с когото брокерката е била в дома си за последно преди да изчезне.

Бизнесменът Станимир Рагевски е застрелял Юмер и разчленил тялото муПолицията работи по връзка между убийството и изчазната брокерка Теордора Бахлова

Кошмар в Бургас! Разплитат мрежа от отвличания, убийства и разчленяванияИзчезналата брокерка Теодора Бахлова вероятно има същата съдба като 28-годишния Юмер, чието тяло бе открито в 4 чувала