Бизнесменът Станимир Рагевски е застрелял 28- годишния Юмер Мехмед в Бургас, съобщи днес наблюдаващият прокурор Трифонова на брифинг. Убийството е извършено на 4 август, а следващите дни е укрил останките от трупа. Тялото е било разчленено и хвърлено в труднодостъпна местност край Бургас. 

От прокуратурата заявиха, че на този етап няма друг обвиняем, който да е бил съучастник на Рагевски. 

Сигналът за изчезването на Юмер е получен на 6 август в полицията в Бургас, а разчлененото му тяло е открито няколко дни по-късно. На 9 август е задържан Станимир Рагевски. 

От прокуратурата съобщиха, че се работи и в посока за установяване на връзка на Рагевски  с изчезването на брокерката Теодора Бахлова, но засега нямат доказателства в тази посока. 

Ако събраните  в последствие доказателства, докажат, че Рагевски има съучастници , те ще бъдат задържани, уточни Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.  

Ще вложа цялата си енергия ,за да открия трупа на майка си и да докажа,че той е убиеца!Явно самопризнанията не са достатъчни щом няма тяло!Спрете да ми звъните ,нещата които съм задействала са достаъчни,за разследване както на укриване на важни доказателства,така и за намирането на трупа на майка ми!Обещах!Аз съм дъщеря на Теодора Бахлова!, написа след брифинга дъщерята на изчезналата брокерка.

Кошмар в Бургас! Разплитат мрежа от отвличания, убийства и разчленяванияИзчезналата брокерка Теодора Бахлова вероятно има същата съдба като 28-годишния Юмер, чието тяло бе открито в 4 чувала