Лидерът на една от фракциите на Ботев - Centrum crew – Момчил Милев е арестуваният 42-годишен край Гребната в петък, научи TrafficNews.

Арестуваха известен ботевист с наркотици на Гребната база в ПловдивАкцията се е провела късно снощи

По данни на прокуратурата пловдивчанинът е спипан с марихуана с общо тегло 200,20 грама. Дрогата е намерена в колата на Милев – БМВ. Той е спрян за проверка до бившето изтрезвително в Пловдив.

Оказало се, че марихуаната е закупена от асеновградски дилър на 26 години. След ареста на Милев, униформени са задържали и снабдителя. Медията ни научи, че младият мъж е закопчан в рокерския клуб "Hells angels' в квартал Запад. Направен е бил щателен обиск на клуба.  При извършен личен обиск у младия мъж била открита марихуана с тегло 51,63 грама. 

 

Двамата обвиняеми са били задържани за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Днес прокуратурата внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.

Предвиденото от закона наказание за престъпленията, в които са обвинени е лишаване от свобода от две до осем години и глоба от пет хиляди до двадесет хиляди лева. Разследването по случая продължава.

Закопчаха двама дилъри след наркосделка в Пловдив, повдигнаха им обвиненияПрокуратурата поиска мярка "задържане под стража"