Намерените човешки останки край гробищата в Бургас са на изчезналата преди близо година брокерка Теодора Бахлова. Това потвърдиха резултатите от ДНК анализ. Установена и е връзка на случая с друго убийство - това на Юмер Мехмед от бандата на Митьо Очите.

Случаят започна да се разплита, след като криминалисти откриха тялото на 28-годишния Мехмед край езерото Вая. Тогава обвинение за убийството беше повдигнато на строителния предприемач Станимир Рагевски. Още тогава дъщерята на Теодора заяви, че подозира бизнесмена, с когото майка й се познавала добре, че е извършител и на нейното убийство.

Припомняме, че на 25 август криминалисти от морския град открили в тясна пътечка между две линии от гробове - в самия център на кв. 12 от Гробищния парк в Бургас, пръснати по протежение от около 10 м частите от тялото на брокерката. Намерени били торсът, двете ръце и малка част от бедрото ѝ. Главата обаче липсва. Останките били изпратени за ДНК експертиза, която днес потвърди самоличността ѝ. 

До момента е известно, че Станимир Рагевски и Бахлова са били не само бизнес партньори, но и близки приятели. Той е и човекът, с когото брокерката е била в дома си за последно преди да изчезне.

Откриха разчлененото тяло на изчезналата брокерка от Бургас, дъщеря ѝ - животът ми приключиПреди месец подобна съдба сполетя Юмер Мехмед от Бургас, чието тяло беше захвърлено на парчета в езеро край града

Кошмар в Бургас! Разплитат мрежа от отвличания, убийства и разчленяванияИзчезналата брокерка Теодора Бахлова вероятно има същата съдба като 28-годишния Юмер, чието тяло бе открито в 4 чувала