Мащабна акция на ГДБОП и ОД на МВР в Бургас е реализирана снощи в Слънчев бряг, съобщи Флагман.бг.

Едно от местата, които са проверявани е бившият стриптийз клуб на Димо Флорината – „Мулен руж“, който се намира във вътрешната част от поредица нощни заведения по главната алея.

„Качулките“ са атакували около 02:00 часа след полунощ. Задържани са поне 3 лица по обвинение за сводничество. Сред изведените от заведението били и няколко разкрепостени момичета по оскъдно облекло, на видима възраст 20-22 години, които по първоначални данни трябвало да бъдат разпитани като свидетели, но не е изключено да бъдат привлечени и като обвиняеми.

Стриптийз клубът доскоро се стопанисваше от Димо Петров-Флорината, който е добре познато име в подземния свят, а в момента се държи от мъж с малко име Николай. Той не е известен на широката общественост. За разлика от него Флорината е легенда в ъндърграунда. През 2019 година Димо Петров бе арестуван за сводничество в Слънчев бряг, а през 2018 година в Банско.

Впоследствие КП КОНПИ му запорира имущество за близо 370 хил.лева, за което той не успя да докаже произхода на парите си. Впоследствие се разнесе слух, че се мести в Холандия, но наши източници разкриха, че в момента отново е в Слънчев бряг…като турист.

Може би е съвпадение, но през последните няколко седмици, при различни полицейски разработки са „ударени“ точно заведенията, които преди време стопанисваше Флорината в курорта.

КПКОНПИ нахлу в Кършияка, конфискуваха джипа на Димо ФлоринатаКомисията на Цацаров внесе иск за над 370 хиляди лева срещу бизнесмена