Агенти на КПКОНПИ  нахлуха в Кършияка. Комисията на Цацаров пристигна с черен ван на улица „Гюро Михайлов”, където живее небезизвестният пловдивчанин Димо Петров – Флорината, разказаха очевидци пред TrafficNews. Именно неговият джип е бил облепен с лепенки, а в последствие с репатрак вдигнат и откаран за съхранение в склад на комисията.

Припомняме, че КПКОНПИ  внесе в Окръжен съд – Пловдив  иск срещу  бизнесмена в края на януари тази година. Той е за имущество на стойност от 372 808.07 лв., като се претендира още отнемането на 5 недвижими имота и 2 автомобила. Той е обвинен от прокуратурата като съучастник при използване на лица за развратни действия.

Комисията на Цацаров "вдигна мерника" на Димо Флорината, отнемат имуществото муВнесен е иск в Окръжен съд-Пловдив

Както TrafficNews съобщи, в края на август  2019 година бургаската полиция проведе спецакция в плейбой бара "Мулен руж" в Слънчев бряг, който е собственост на Петров.

Качулките нахлули, докато в „Мулен руж” е било пълно с клиенти, консумиращи платена любов. Десетте танцьорки били спипани в пика на работата си, докато активно се трудели върху клиентите.  

По време на продължилата около 3 часа и половина операция е извършено и претърсване. Иззета е тетрадката, на която са описани приходите от публичния дом – с цени на секс услугите и тяхната бройка.

Гадже на депутат и дъщеря на топ лекар в бардака на Димо ФлоринатаПриятелка на собственика събирала заработеното от проституиращите танцьорки от "Мулен руж" в Слънчев бряг

Междувременно днес КПКОНПИ внесе искове в окръжни съдилища в страната на обща стойност 6 955 624,11 лв. В цената са включени и 50 моторни превозни средства, както и 10 недвижими имота.

В Пловдив под прицела на антикорупционната комисия са бизнесменът Стоимен Рупков и служител в охранителна фирма Ивайло Иванов. От Комисията са внесени в Окръжен съд – Пловдив две искови молби. 

КПКОНПИ търси близо 600 000 лева от пловдивски бизнесменАнтикорупционната комисия внесе искове за близо 7 млн. лева в окръжните съдилища