„Кмете, бил ли сте скоро на Вашата гордост – Пеещите фонтани, за да видите какво се случва там всяка нощ?”, питат наши гневни читатели, които са останали меко казано разочаровани от преживяването им в Цар-Симеоновата градина.

Пловдивчаните са решили да прекарат вечерта в парка, заедно с децата си, за да се насладят на Пеещите фонтани. Те обаче са имали неблагоразумието да го сторят в петък вечерта. Техните премеждия започнали още на „Авксентий Велешки”. Заради паркиралите коли от двете страни на улицата до известното заведение, нашият читател за малко да катастрофира, тъй като било истинска лудница по нея. В крайна сметка той се добрал до паркомясто до библиотеката и отишъл със семейството си да се „наслади” на фонтаните.

Пловдивчаните седнали на кътчетата за отдих до фонтана, за да видят ефектите и музиката на прословутите фонтани. За тяхно голямо съжаление единственото, което чували са били тонколоните на Морадо, заедно с виковете на тийнейджърите, които идвали от заведението.

Семейството все пак направило опит да си намери „по-уединено” място, където басовете на Морадо не се набивали в главите им. Уви, където и да се позиционирали, ефектът бил един и същ – редуващ се рап с техно и хаус, а басовете кънтели из целия парк.

„Дори не чухме музика от фонтаните. Може и да е нямало. Питам се, защо дадохме милиони левове за тези фонтани при положение, че направени така обслужват близкото заведение? То просто убива цялата романтика!”, пише пловдивчанинът.

Вижте за какво става въпрос в следващото ВИДЕО:

 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg