Снимаш се как вдигаш с мерцедеса си 127 км./ч. на натоварен пловдивски булевард, а после видеото прекъсва. Километражът ти не е застинал – ускоряваш по правата отсечка, прекосяваш осевата линия. Всичко това, защото днес си „lil moody“, демек нещо си леко раздразнителен, не си в настроение.

Естествено, качваш клипа в интернет, защото ако не си го показал, станало ли е изобщо?! Може и да ти се оправи настроението, там имаш верни последователи. Те те следят отдавна, лайкват снимките ти с белия и черния лебед – скъпи и модерни мерцедеси, с които незнайно как си се сдобил предвид крехката ти възраст.

Обичаш си ги, снимаш си ги, галиш ги.. пак ги снимаш, ама от различен ъгъл този път. Помпаш си самочувствието. Помпаш им гумите и ги караш редовно на автомивка и това също го показваш в профила си.

Добре би било и МВР да ти стане последовател в Инстаграм, за да види, че си тенденциозен. Само в TrafficNews те пишат за трети път, което явно не те смущава особено. А ще те смути ли, ако ти вземат книжката, (пази Боже) и колата?

С над 100 км./ч в града: Мощни мерцедеси превърнаха булевард в Пловдив в писта от „Бързи и яростни”Младежите могат да понесат жестоки санкции от органите на реда

Младежи с лъскави коли продължават да превръщат пловдивските улици в пистаВисоките скорости се развиват по едни от най-натоварените пътища в града

Двата мерцедеса са голямата ти гордост, твоята муза... всъщност нещо друго в този живот има ли по-голяма стойност?!

Митко, видя ли какво остана от Рейндж роувъра на Кристиан, който също много си падаше по луксозните коли и бързите скорости? Разбра ли какво се случи със самия него и неговата приятелка, която той возеше на предна седалка?

Километражът му ускори до 200, но спря завинаги. Вече няма особено значение дали в нещо друго, освен в скоростта, е откривал житейски смисъл. Какво друго го е правело вдъхновен, удовлетворен или щастлив.

Ти обаче още имаш време да помислиш над това.

 

Поредното видео, качено от профила на Митко Бошнаков с никнейм "mitzbn" в Инстаграм, от което е видно, че вдига 127км/ч. по бул. "Цариградско шосе" в Пловдив: 

Джипът, в който загинаха двама младежи в Пловдив, е на съставните си частиДвижението по бул. „Руски" продължава да е затворено, пожарната разчиства пътното платно